Tuesday, 19 July 2011

first time aku tinggalkan kelas in form 4

aku bukan nak sangat tinggal kelas..dah laa subjek bio dan add math..kalau boleh,memang tak nak tinggal pun kelas tadi..tapi disebabkan aku rasa itu satu tanggungjawab,so,terpaksa laa...sayang seribu kali sayang..huhu
tadi ada satu rombongan dari sk mak lagam,kemaman datang melawat sekolah aku..so,aku and the gang kena bawa diorang jelajah sekolah...bayangkan aku kena handle budak2..budak laki plak tu..doh laa,bising and banyak songeh sangat..ada 2 org jew yg senyap sikit dari 10 orang yang aku kena handle dengan aliya...
ada sorang budak tu..baik jew..tak bising macam budak lain..nama dye ikram zikry..nice name and nice person..
ade sorang tu plak,banyak mulut gilerr..tak habis-habis cakap...tapi,aku tak sempat tanya nama dia..huhu
dalam kul 1 diorang bertolak pulang..masing-masing penat belaka termasuk laa aku..doh laa awok2 pss geram gilerr kat someone ni yang langsung tidak bagi kerjasama...ish!!geram betul aku..ingat dia sorang yang tak nak tinggal kelas..kitaorang pun tak nak tinggal kelas jugak!!!huhu
tapi penat kitaorang semua berbaloi ah sebab dapat pengalaman untuk handle mende ni sume..hehe

2 comments:

  1. alah.. shah dh byk kali tinggal kls.. kita senasiblah:(

    ReplyDelete
  2. macam kenal jer yg yg tak nak tinggal kelas tu...

    lepas solat magrib maren, tertidur, letih sangat..bangun semula pukul 1 pagi lebih, sembahyang isyak...sedih rase, mase bazir gtuw jer malam tu, ingatkan nak buat kerja sekolah huhuhu=(

    ReplyDelete