Sunday, 10 July 2011

ape2 aje..

assalamualaikum...
aku dapat rasakan hari-hari berlalu begitu pantas sekali..sedar tak sedar dah 10 hari di bulan Julai..
tak lama lagi dah nak puasa...bestnye!!
erm,tadi aku ada terbaca something ni.. (persahabatan itu umpama tangan dan air mata..saat tangan terluka,mata menangis..saat mata menangis ,tangan menghapusnya)..so sweet~
so,aku dambakan seorang sahabat yang sentiasa di samping aku di saat aku susah dan senang..aku dambakan seorang sahabat yang setia dan jujur..dan aku dambakan seorang sahabat sejati..
dalam waktu 16 tahun aku hidup,aku tak pernah ada sahabat sejati..kalau setakat sahabat karib tu,adalah..
tapi,bagiku,sahabat karib tak sama dengan sahabat sejati..huhu
but,this year ..i found someone yg 'sekepala' dengan aku..i'm so happy when i found the people that has a same hobby like me..so that,i can always share my hobbies with her..but for me,she still can't be my true friends..hehe
tapi,apa-apa pun..aku bersyukur ke hadrat Ilahi kerana aku dikurniakan ramai kawan yang sentiasa menjadikan hidupku cukup indah... ^,^

4 comments:

  1. nampak cam Jay share sokmo psal drama n novel yg Jay minat ngan Shah..BFF la tu
    Mcam kenal jer quote saper..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe..j ngan shah kn ade prsamaan yg mmg bru jew j taw taun ni..mmg BFF ah..huhu

    ReplyDelete
  3. wow.. so grateful to find out that I`m the lucky person to be your BFF.. How`s that sound?

    ReplyDelete
  4. haha..you're the lucky one..hehe

    ReplyDelete