Thursday, 21 February 2013

i miss u~

assalamualaikum...selamat petang..hurm,pejam celik dah nak masuk bulan Mac dah kan..kejap jew masa berlalu..hari-hariku sentiasa dipenuhi dengan pelbagai perasaan..kejap happy kejap bosan kejap enjoy kejap itu..kejap ini..tapi apa yang aku tahu ialah aku sentiasa merinduinya..i miss u so much!!






ha,jangan nak salah paham pulak...i miss u,my friends..miss so much!!!
betul laa orang cakap,3bulan tu lama..walaupun pada awalnya,kita semua selalu cakap 3bulan,macam-macam boleh wak..ei,tak sabarnya nak habis SPM...tapi,bila dah lalui 3bulan nim...oh my God,bosannya..i miss my school so much..my friends,teachers and others.... :)

tiap-tiap hari ku isi dengan pelbagai perkara..tapi,bosan beb kalau tak ada kawan di sisi..i feel lonely..hukhuk
semua kenangan dengan kawan-kawan aku sentiasa bermain kat kepala hotak aku nim..selalu jew terfikir adakah diorang pun ingat kat aku macam aku ingat kat diorang? harap-harap diorang sentiasa ingat kat aku walaupun tak contact selalu..

actually aku sedih sangat..tak tahu la kenapa..rindu sangat-sangat kat kawan aku sorang nim...my best friend forever,SN...i'm waiting for u,my dear..whatever it is,u always be in my heart.. <3

sorry,entry aku kali nim entah apa-apa..almaklumlah,fikiran ngah bercelaru nim..hehe