Friday, 22 March 2013

kelahiran baru :)

asslamualaikum pembuka bicara buat blogger-blogger sekalian..
tetiba saje terasa nak buat entry macam ni.. almaklumlah,dah dapat kelahiran baru dalam keluarga.. tepat jam 5.45pagi (lebih dan kurang), pada hari ahad,17hb Mac, satu tangisan yang tak berapa nak kuat sangat kedengaran kat labour room.. tangisan yang cukup menggembirakan buat mereka yang bergelar ayah dan ibu..tak terkecuali,aku sebagai adik kepada seorang ayah..alhamdulilah,ku panjatkan rasa syukur ke hadrat Ilahi kerana mengurniakan baby girl buat abang lesayanganku..


ha,amacam? kiut miut kan?.. hehe alhamdulilah,sekali lagi rasa syukur terhadap sang Pencipta kerana kakak ipar aku selamat dan mendapat baby girl yang secomel ini.. :)
nampaknya,anas naufal (my nephew) tak sabar nak balik kampung jumpa sepupu baru laa.. ada jugak dia tempat nak berkawan nanti..ei,tak sabarnya tunggu kepulangan anak-anak saudaraku..haha

ok laa,aku ucapkan selamat pagi kat semua..good morning you alls..huhu
p/s: a simple entry from me ^_^

No comments:

Post a Comment